Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
På varje anläggningssida står telefonnummer till respektive anläggning. 

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på 0771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-16:00 eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Vänligen notera i ditt mail vilken anläggning det gäller. 
För bokningsfrågor kontakta Swecamp kontakt@swecamp.se,
0771 - 84 04 04

 

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Box 113 96, 404 28 Göteborg

Sök Sök

Health & Training Camp

Efter två år med sex lyckade genomföranden av Health & Training Camp är det snart dags att presentera vilka datum och anläggningar helgerna genomförs på 2017. Detta presenteras den 2016-11-01. Tills dess kan du ta del av vad årets deltagare fick uppleva genom att läsa programmet här nedanför. 

Under 2016 har vi anordnat hälsohelger vid 4 tillfällen där deltagarna fick ta del av ett smörgåsbord av aktiviteter för både kropp och själ. Upplägget bygger på vår helhetssyn av ett friskt och hälsosamt liv. Helgen innehåller hälsocoachning, träningsaktiviteter, inspirationsföreläsningar, kostrådgivning och matlagningskurs, samt roliga utomhusupplevelser och stunder tillsammans i en naturskön miljö!

Kanske är detta någonting du vill uppleva tillsammans med dina vänner under 2017? Den 1/11 presenterar vi vilka datum och anläggningar helgerna kommer genomföras på nästa år.

Är detta något för mig?
Självklart! Health & Training Camp välkomnar alla som känner för att komma igång och hitta vägen till ett friskare och roligare liv. Det krävs inga förkunskaper och du behöver inte vara vältränad för att klara av denna helg. Instruktören anpassar aktiviteterna så de passar både er nybörjare och er som orkar lite mer.

Utomhusupplevelser
En stor del av aktiviteterna kommer att ske utomhus i den fantastiska naturen runt anläggningarna. Vi vet nämligen att utomhusupplevelser ger energi, minskar stress och ökar kreativiteten och återhämtningsförmågan.

Stunder tillsammans
Gemenskapen betyder otroligt mycket för att ha kul och hitta motivationen till träning och ett hälsosammare liv. På Health & Training Camp finns de bästa förutsättningarna till att umgås med vänner och lära känna likasinnade under trevliga stunder tillsammans.

Guider
På Health & Training Camp guidas du av hälsocoachen Camilla Rova, träningscoachen Camilla Johansson och en träningsinstruktör från Army Fitness. De inspirera dig under hela helgen och tillför kunskap, glädje och engagemang. 

Boende
Du får välja mellan del i stuga eller bo på campingtomt i egen husbil/husvagn. Väljer du del i stuga bor du tillsammans med dina vänner och/eller tillsammans med nya likasinnade personer. Skriv namnen på de personer du vill bo tillsammans med i rutan för meddelanden.
Vill du bo i en egen stuga kan du kontakta oss på kontakt@swecamp.se eller ringa 0771-840404 så ger vi dig ett pris för eget boende.

Vill du se bilder från helgerna som genomförts och blogginlägg om innehållet hittar du det här

Program, måltider och tillval

Health & Training Camp 2017 genomförs från fredag kl 13 och slutar på söndag kl 13.

Fredag

12.00 – 13.00    Tid för incheckning och samling i receptionen

13.00 – 13.45    Info, presentation och hjärngympa

13.45 – 14.45    Träningspass: Funktionell träning

14.45 – 15.15    Fika

15.15 – 16.30    Föreläsning: Sätt kraftfulla mål och öka viljestyrkan

16.30 – 16.45    Bensträckare

16.45 – 17.15    Träningspass: Core

17.15 – 18.00    Träningspass: Zumbaparty

18.00 – 19.30    Egen tid/tillvalsaktiviteter

19.30 – 21.00    Middag

21.00- …           Egen tid/tillvalsaktiviteter

Lördag

08.00 – 08.30    Träningspass: Yoga

08.30 – 09.15    Frukost

09.15 – 12.15    Föreläsning: Näringslära kombinerat med matlagningsworkshop och lunch

12.15 – 15.00    Egen tid/tillvalsaktiviteter

(14.00 - 14.45)  Fysinspirerat boxpass. Frivilligt)

15.00 – 16.15    Föreläsning: Mindfullness och mental träning inklusive fika

16.15 – 18.00    Träningspass: Löpteori & Löpworkshop

18.00 – 19.30    Egentid/ Tillvalsaktiviteter

19.30 – 20.30    Middag

20.30 - …          Egentid/ Tillvalsaktiviteter

Söndag

08.00 – 08.30    Träningspass: Yoga stretch

08.30 – 09.15    Frukost

09.15 – 10.00    Föreläsning: Motivation och handlingsplan

10.00 – 11.15    Träningspass: Army Fitness

11.15 – 12.15    Egentid/ Tillvalsaktiviteter

12.15 – 12.45    Avslutningslunch

12.45 – …          Tillvalsaktiviteter alternativt hemfärd

 

Är detta någonting för dig?
Fyll i nedanstående uppgifter och skicka iväg din anmälan för att delta i Health & Training Camp 2017. Vi kommer bekräfta att vi mottagit din anmälan inom 2 arbetsdagar (om du ej fått en bekräftelse av oss inom 2 dagar ber vi dig skicka ett mail till kontakt@swecamp.se eller ringa 0771-84 04 04 för att säkra att vi fått din anmälan).

Vi tar emot ca 25 deltagare på varje anläggning. När platserna är fyllda eller senast 4 veckor innan genomförandet skickar vi bekräftelse på att helgen kommer genomföras.
Vid för få anmälningar meddelas de som anmält sig att helgen inte kommer genomföras och man blir erbjuden en plats på de andra anläggningarna. Tackar man nej till det återbetalas hela beloppet.

Avbokningsregler

Enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerätt. Därefter är din anmälan bindande. Deltagaravgiften skall betalas inom 14 dagar från att din anmälan görs alternativt från dagen du erhåller fakturan. 

Full återbetalning
Full återbetalning görs om en försäkring via Gouda tecknas i samband med din betalning. Kostnaden för försäkringen är 6% på de försäkrade beloppet vilket blir 180 kr för deltagande i stuga och 0 kr i självrisk. Du kan även försäkra resan till och från anläggningen, läs mer om Gouda och vilka villkor som gäller HÄR eller efter du skickat in din anmälan.

Ej återbetalning
Om inte någon försäkring tecknas sker ingen återbetalning. Vi rekommenderar dig därför att se över din hemförsäkring.

 

Välj boendetyp:

Deltagaravgift i stuga:

Eller

Deltagaravgift för camping:

Välj anläggning och datum:

Våren 2016
Hösten 2016
Betalsätt
Betalsätt
Försäkring
Betalsätt
Försäkring

Försäkring via Gouda
Om det som inte får hända inträffar - du blir sjuk, skadar dig eller om du inte kan delta på helgen som du planerat får du full återbetalning om du tecknar försäkring via Gouda. I samband med din anmälan till hälsohelgen rekommenderar vi dig att teckna en försäkring via Gouda. Denna försäkring ger dig full återbetalning om något oförutsett hindrar dig från att delta till en kostnad på 6% av totalbeloppet utan självrisk. OM du endast skulle försäkra deltagandet innebär det en kostnad på 180 kr. Utöver deltagaravgiften kan du även försäkra kringkostnader som resan till och från anläggningen.
Läs mer om försäkringen HÄR

 

Obligatoriskt fält
Pris från: 2595 kr/person
Detta ingår
  • 2 st övernattningar
  • 8 st träningspass
  • 4 st inspirationsföreläsningar
  • 8 st måltider
  • Träningsrådgivning
  • Hälsocoachning
  • Kostrådgivning
  • Matlagningskurs
  • Gemenskap i naturskön omgivning
Kommentarer från deltagare 2016 
"Vad tar du med dig hem ifrån helgen?"
- Träningsvärk :-) Inspiration, glädje, nöjdhetskänsla. Ökad kunskap om träning & hälsa
- Inspiration till att fortsätta med träning och bra mat
- Lärdom om självmående, hitta sig själv, en bit självförtroende, ny energi.
BOKA
Camilla Rova
Hälsocoach
Camilla har bland annat varit med som hälsocoach i TV3 ́s "Min stora lata familj" och skrivit kokboken ”Riktig mat med Rova – mätt och lätt”. Camilla är kock, kostrådgivare och hälsocoach med flertalet utbildningar med kognitiv inriktning. Hon jobbar idag med utbildning och föreläser inom hälsa, personlig utveckling och strategisk hälsoutveckling på företag. Camilla har en bakgrund som kock och var då även en 35 kg tyngre soffpotatis. Sedan 16 år tillbaka brinner hon för att sprida bra mat, sunda och hållbara vanor med guldkant. www.camillarova.se
Charlotte Granström
Träningsinstruktör och grundare av Army Fitness
Charlotte är grundaren för Army Fitness, Sveriges första militärinspirerade ”Boot camp” klubb. Charlotte är personlig träningscoach för överviktiga samt utbildad brandman med specialistkompetens förebyggande säkerhetsarbete. Träningsmotivationen hittar hon i människans ursprungliga miljö - naturen. Vid sida av studierna tränade hon i skogen med vattendunkar, trästockar, stenar, däck och rep. Hon insåg att hon kunde kombinera den funktionella crosstrainingen i skogen med ledarskapet hon upplevt hos befälen i räddningstjänsten. När de idéerna gjordes till verklighet skapades en ny träningsform i Sverige. Charlotte kommer utse vilken instruktör som kommer leda passen på de olika anläggningarna. www.armyfitness.se
Camilla Johansson
Träningscoach
Camilla är personlig tränare, kostrådgivare och träningsinstruktör. Hon äger och driver gymmet Dreambody. Med sin passion för att skapa glädje och lycka tar hon med sig människor in i träningsglädjen. Med en egen version av att coacha människor väcker hon intresset för att skapa stora resultat i träningen. Camilla brinner för att få människor att genom kunskap, motivation och positiv attityd nå en hälsosam livsstil. ” Med vanligt sunt förnuft kommer du att få ovanligt bra resultat” - Camilla Johansson www.finest.se/ptcamilla/

Betalningsvillkor
Faktura (35 kr tillkommer) eller Bankgiro. Uppgifter kring insättning får du i nästa steg då du skickat iväg din anmälan. När platserna är fyllda eller senast 4 veckor innan genomförandet skickar vi bekräftelse på att helgen kommer genomföras. Om helgen inte kan genomföras på grund av för få anmälningar återbetalas hela beloppet. 

När blir min anmälan bindande?
Enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerätt. Därefter är din anmälan bindande. Deltagaravgiften skall betalas inom 14 dagar från att din anmälan görs alternativt från dagen du erhåller fakturan. 

Återbetalning vid avbokning
Full återbetalning - Full återbetalning görs om en försäkring via Gouda tecknas i samband med din betalning. Kostnaden för försäkringen är 6% på de försäkrade beloppet vilket blir 180 kr för deltagande i stuga och 0 kr i självrisk. Du kan även försäkra resan till och från anläggningen, läs mer om Gouda och vilka villkor som gäller HÄR eller efter du skickat in din anmälan. 

Ej återbetalning - Om inte någon försäkring tecknas sker ingen återbetalning. Vi rekommenderar dig därför att se över din hemförsäkring.

Swecamps rättigheter
Swecamp har rätt att sätta stopp för fler anmälningar när deltagarantalet har uppnåtts. Om det skulle bli för få deltagare på någon anläggning kan Swecamp ställa in träningshelgen, Swecamp skall då om möjligt erbjuda dig som deltagaren en plats på en annan anläggning. Om du väljer att inte delta på den föreslagna anläggningen återbetalar Swecamp deltagaravgiften.

Programmet är preliminärt och träningscoacherna kan bytas ut.

Personuppgiftslagen
Swecamp är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du lämnar i samband med din anmälan till Health & Training Camp. 

Swecamp kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att administrera bokning och betalning. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till inkassoföretag, myndighet/domstol för indrivning, fastställelse och fullgörande av dina avtalsförpliktelser. Personuppgifterna behandlas även för marknadsföringsändamål av Swecamp och Swecamps enskilda anläggningar för egna produkter och tjänster samt för andra produkter och tjänster på uppdrag av bolag och organisationer som Swecamp eller Swecamps anläggningar samarbetar med.
Dina personuppgifter sparas i 36 månader efter att avtalsförhållandet avslutats. Du har rätt att en gång per år utan kostnad, skriftligen begära att få ta del av vilka uppgifter som registrerats, varifrån uppgifterna har hämtats samt att få information om eventuella mottagare till vilka uppgifterna har lämnats ut. Du har rätt att när som helst begära rättelse av eventuellt ändrade eller felaktiga uppgifter. Du kan också meddela att du motsätter dig att personuppgifterna används för marknadsföring. För frågor kontakta Swecamp, Box 113 96, 404 28 Göteborg, 0771-84 04 04, kontakt@swecamp.se

Valuta
Alla priser är angivna i Svenska kronor (SEK) och priset är inklusive moms.