Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
På varje anläggningssida står telefonnummer till respektive anläggning. 

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på 0771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-16:00 eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Vänligen notera i ditt mail vilken anläggning det gäller. 
För bokningsfrågor kontakta Swecamp kontakt@swecamp.se,
0771 - 84 04 04

 

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Box 113 96, 404 28 Göteborg

Sök Sök
Pris från
290 kr

Företagsboende

Pris från
290 kr
Två män har ett möte på en konferens

Trött på stora hotellkomplex och långa korridorer när du reser i jobbet? Om du även uppskattar en egen ytterdörr med naturen runt knuten har du nu hittat rätt!

Swecamp är en kedja som kombinerar logi med utomhusupplevelser. Vi har anläggningar från norr till söder och de allra flesta ligger i eller intill städer. Kanske precis i staden du ska arbeta i?

Boendealternativ
Hos oss kan du välja att bo i stugor, hotellstugor eller i eget boende på campingtomt.

Bekvämt boende, bäddade sängar, frukost och att slippa städa är några av fördelarna med hotell. Att uppleva det i en egen stuga där du kan ta morgonkaffet på altanen, njuta av kvällssolen på en klippa vid havet och tillbringa din lediga tid åt att uppleva utomhusupplevelser - det kallar vi hotellstuga! För att se vilka anläggningar som erbjuder hotellstuga och för att boka stugan online kan du klicka HÄR eller fyller i nedanstående formulär. 

Din kontakt för logi i Sverige
Vi strävar efter att erbjuda dig och dina kollegor boende både denna gången och framtida. Vårt mål är att bli din kontakt och samordnare när det gäller företagsboende i Sverige. Det sparar tid för dig, tid som du istället kan lägga på ditt företags kärnverksamhet.    

För bokningsförfrågan eller rådgivning om boendealternativ, ange anläggning/stad och fyll i formuläret här nedanför eller kontakta oss via 0771-84 04 04 eller kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Förfrågan
>
Bra att veta

Konferens
Är du i behov av att hyra ett konferensrum eller vill ha förslag på konferensupplägg? Kontakta oss med dina önskemål så hjälper vi dig ta fram alternativ som kan passa er bra. Du kan även ta del av några exempel på upplägg HÄR.

Mail: kontakt@swecamp.se 
Telefon: 0771-84 04 04

flottsbrocompanycamp3.jpg

Vi erbjuder boende i följande städer
Byske, Byske Havsbad
Skellefteå, Skellefteå Camping
Stockholm, Flottsbro
Arvika, Ingestrand
Karlstad, Bomstadbaden
Örebro, Gustavsvik Resorts
Mellerud, Vita sandar
Lidköping, Kronocamping
Strömstad, Daftö Resort
Kungshamn, Johanensvik
Hestra, Isaberg Mountain Resort
Växjö, Evedal
Höör, Jägersbo