Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

Grilltips från Weber - grillad kycklingfilé

jun 27
Skrivet av Emma den 27 jun 2016 kl 12:00

Vi strävar mot att skapa paket och erbjuda dig som gäst en enkel, minnesvärd och njutfull upplevelse hos anläggningarna i kedjan. Därför skapade vi Grillpaketet där du får briketter, tändvätska och en lånad en grill från Weber vid ankomst.

Eftersom det kan vara svårt att komma på vad som skall läggas på grillen vill vi underlätta för dig även där. Under kategorin "mat" i bloggen hittar du recept från Weber vi rekommenderar dig att prova. 

PERSONER: 6
FÖRBEREDELSER: 5 min
TILLAGNING: 10 min
SVÅRIGHETSGRAD: Lätt
REDSKAP: stektermometer
GRILLTEMPERATUR: 200 °C
INNERTEMPERATUR: 68 °C

INGREDIENSER

  • 6 kycklingbröstfiléer (utan skinn)
  • salt och peppar
  • neutral olja

I KÖKET
Avlägsna eventuella senor från kycklingfiléerna. Pensla dem med neutral olja och krydda med salt och peppar.

VID GRILLEN
Gör i ordning grillen för grillning över hög, direkt värme.
Lägg kycklingfiléerna på grillen och grilla dem i 5 minuter. Vänd och grilla i ytterligare 5 minuter, tills de har en innertemperatur på 68 grader.
Lyft av kycklingfiléerna och låt dem vila i 5 minuter innan du skär upp dem.

TIPS
Vänd de färdigstekta kycklingfiléerna i färska örtkryddor före servering.

Kategori:

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg