Vi strävar mot att skapa paket och erbjuda dig som gäst en enkel, minnesvärd och njutfull upplevelse hos anläggningarna i kedjan. Därför skapade vi Grillpaketet där du får briketter, tändvätska och en lånad en grill från Weber vid ankomst.
Eftersom det kan vara svårt att komma på vad som skall läggas på grillen vill vi underlätta för dig även där. Under kategorin "mat" i bloggen hittar du recept från Weber vi rekommenderar dig att prova.
Vad sägs om Fläskfilé med svamp och timjan?
PERSONER: 4
FÖRBEREDELSER: 30 min
TILLAGNING: 30 min
SVÅRIGHETSGRAD: Medelsvårt
GRILLTEMPERATUR: 200 °C
INNERTEMPERATUR: 60 °C
2 fläskfiléer
500 g blandad svamp
2 schalottenlökar
4 vitlöksklyftor
1 knippe färsk timjan
50 g smör
lite olja
4 dl grädde
salt
peppar
1. Putsa bort den stora senan från filéerna så att den inte gör köttet segt. Skär sedan filéerna i åtta bitar.
2. Rensa svampen och skala lök och vitlök. Skölj och slunga timjan. Bryt svamparna i större bitar och finhacka lök, vitlök och timjan.
1. Lägg en gjutjärnspanna mitt på gallret och tillsätt olja och smör. Låt det bli ordentligt varmt och lägg sedan i svamparna, löken, vitlöken och timjan och ta sedan av de från pannan.
2. Tillsätt lite extra olja i pannan och bryn biffarna på båda sidor. Häll tillbaka svampblandningen i pannan, tillsätt grädde och låt det koka i 10-15 minuter. Smaka av med salt och peppar för att sedan servera det rykande varmt.
Skriv en kommentar